Google AdWords

[ it’s much easier to double your business by doubling your conversion rate than doubling your traffic ] Mari Smith

Zorg ervoor dat u wordt gevonden wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar uw producten of diensten. Adverteer wereldwijd of lokaal! Richt uw advertenties op klanten in bepaalde regio's, plaatsen of binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf! Betaal alleen voor het resultaat: geen bezoekers is géén advertentiekosten. Begin met elk gewenst budget: u bepaalt zelf hoeveel u investeert en dat kan op elk moment naar wens worden aangepast. In de overzichtelijke rapporten en diagrammen van Google AdWords ziet u hoe uw advertenties presteren. Op onze DemoDays helpen onze specialisten via demo's met het opzetten van uw eerste campagne!

Schrijf u nu dus snel in voor onze eerstvolgende DemoDays-workshop van Google AdWords!


Facebook Ads

[ the best Facebook Ads look and feel as relevant and timely in your news feed as the posts you see from your friends ] Bryan Eisenberg

Facebook is een efficiënte manier om online te adverteren. Met Facebook Ads kan uw bedrijf eenvoudig de juiste mensen vinden en hun aandacht trekken! U kan vrij makkelijk de doelgroep(en) kiezen op basis van demografische gegevens, gedragspatronen of contactgegevens. De advertenties zijn vrij betrouwbaar, meestal goedkoper en doorgaans van betere kwaliteit dan de traditionele online advertenties. Met de Facebook hulpmiddelen voor advertentierapportage ziet u via visuele en begrijpelijke rapporten de impacht van de advertenties. Op onze DemoDays helpen onze specialisten via demo's met het opzetten van uw eerste campagne!

Schrijf u nu dus snel in voor onze eerstvolgende DemoDays-workshop van Facebook Ads!


Waar wacht u nog op?

[ if it's going to get done, you have to do it ] Greg Hickman

U wil als bedrijf potentiële klanten zo snel mogelijk naar uw website of uw zaak leiden. Wij helpen en adviseren uw bedrijf in de keuzes voor online adverteren en welke kanalen het meeste geschikt zijn voor uw zaak.

Tijdens onze DemoDays leggen we u aan de hand van onze demo's haarfijn uit waarom u zou kiezen voor online adverteren. Met onze infosessies organiseren wij interessante workshops met diverse demo's om zelfstandigen en kmo’s een beter inzicht te geven in de mogelijkheden van digitale marketing.

Interesse in een DemoDays-workshop? Contacteer ons dan via dd(at)liberace.be - vervang (at) door @ - en wij bekijken graag met u de mogelijkheden voor één van onze eerstvolgende DemoDays-workshops.